XX | Hero | VI24 | Stories | Seduce with peppers

Stories - 19-04-2021

Більше можливостей представити перець споживачам

Серж Айме Куакам працює кухарем протягом останніх 15 років. Його особисте прагнення - залучити людей споживати більше овочів і навчити насолоджуватися їх смаком.

Серж Айме Куакам працює кухарем протягом останніх 15 років. Він родом з Кот-д'Івуар. Свій досвід він отримав, працюючи у Лондоні. Зараз він відкрив ресторан в Альмерії, тому адаптує свої страви відповідно вподобанням іспанських відвідувачів. Його особисте прагнення - залучити людей споживати більше овочів і навчити насолоджуватися їх смаком.

Натхнення

"Овочі органічно вписуються в тенденції здорового харчування. При цьому вони універсальні! Два роки тому я познайомився з Рійк Цваан. Спеціалісти представили мені різні нові продукти - в тому числі, томати з дуже інтенсивним внутрішнім кольором, а також цілий ряд листових овочів, які можуть бути приготовлені різними способами. Такого роду інновації надихають мене кинути виклик самому собі та досліджувати нові можливості приготування продуктів. Натомість я поділився своїми ідеями з Рійк Цваан з розвитку продуктів в майбутньому ".

Дивовижно солодкий

"В цілому я вважаю важливим, що, незалежно від того, як я готую овочі, їх оригінальний смак залишається пізнаваним. Візьміть, наприклад, солодкий перець Палермо. Він солодкий, але не занадто! Він має правильну кислотність. Завдяки тонкій шкірі й майже відсутності насіння, я знайшов багато способів, як я можу його використовувати: запекти в духовці або подати в салаті, або зробити ідеальну закуску. Не всі люди вважають за краще традиційний солодкий перець. Інновації дозволяють залучити нові групи споживачів споживати більше овочів ".