Відфільтрувати за типом
Відфільтрувати за темою
![undefined](https://visuals.rijkzwaan.com/m/25d9b597ea959e7e/original/XX-Hero-image-Rijk-Zwaan_100-Years_CvdK_BGM_directie_familie2.webp)
Новини01-07-2024
Rijk Zwaan celebrates 100 years of people, pioneering and ‘moving forward’
Rijk Zwaan, an international fruit and vegetable breeding company, is celebrating its first centenary. Since its foundation in 1924, Rijk Zwaan has grown into a global player active in more than 100 countries. The centenary celebrations kicked off on 1 July, the exact date that the company was originally founded.
![undefined](https://visuals.rijkzwaan.com/m/34e75e0982809300/original/XX-Media-Featured-Denomination-of-new-official-downy-mildew-races-in-lettuce.webp)
Новини03-07-2023
Визначення нових офіційних рас несправжньої борошнистої роси
1 липня Європейський комітет International Bremia Evaluation Board (IBEB-EU) опублікував три широко поширені нові варіанти несправжньої борошнистої роси у салатах: Bl:38EU, Bl:39EU і Bl:40EU. Значна кількість наявних сортів салатів компанії Рійк Цваан стійкі до цих трьох нових рас.
![Curly lettuce Rijk Zwaan](https://visuals.rijkzwaan.com/m/50a0234193608866/original/XX-Featured-News-Lettuce.webp)
База знань06-06-2023
Росте популярність нових салатів
Разом з труднощами вирощування під час війни та зменшенням попиту на традиційні листові салати росте популярність нових салатів – Роменів та листових Айсбергів, які зручні для нарізування та приготування бутербродів. Про це в коментарі AgroTimes розповів Станіслав Овчарик, спеціаліст по салатах компаній «Рійк Цваан Україна».
![Rijk Zwaan starts breeding soft fruit](https://visuals.rijkzwaan.com/m/5c94d3956d5dab2f/original/XX-Featured-News-Rijk-Zwaan-starts-breeding-soft-fruit.webp)
Новини04-05-2023
Рійк Цваан запускає програму селекції ягідних культур
Компанія «Рійк Цваан» запускає нову програму з селекції ягідних культур і розширює власне портфоліо полуницею, ожиною та малиною.
![undefined](https://visuals.rijkzwaan.com/m/51b0f67344b3497f/original/XX-Featured-Stories-Salanova-Lettuce.webp)
База знань12-04-2023
Захисні заходи під час вирощування салату
Заходи захисту, під час вирощування салату, в основному зводяться до виконання і дотримання комплексу санітарно-профілактичних, агротехнічних і спеціальних заходів. У статті надаємо поради з практичного досвіду спеціалістів компанії.
![undefined](https://visuals.rijkzwaan.com/m/109f2e2b0c4b9216/original/XX-Featured-News-Diseases-against-lettuce.webp)
База знань22-03-2023
Хвороби, шкідники та фізіологічні відхилення під час вирощування салатів, ч.2
Задля підвищення врожайності та поліпшення якості салатної продукції важливе значення має захист посівів від шкідливих організмів. Щорічні фітосанітарні обстеження показують, що для культури салату найпоширенішими і найшкідливішими хворобами є: сіра, біла та прикоренева гнилі, бактеріози, пероноспороз, чорна ніжка; з вірусних — мозаїка, некротичний хлороз. У другій частині статті продовжуємо розповідати про деякі з них.
![undefined](https://visuals.rijkzwaan.com/m/72744767744e5190/original/XX-Media-Featured-News-Tatayoyo-wins-Fruit-Logistica-Innovation-Award-2023.webp)
Новини12-03-2023
Tatayoyo® отримав нагороду Fruit Logistica Innovation Award 2023
Новий бренд снекових перців Tatayoyo отримав нагороду Fruit Logistica Innovation Award 2023! Цей унікальний, готовий до споживання перець із яскравим смаком є однією з надихаючих інновацій Rijk Zwaan в категорії овочів.
![undefined](https://visuals.rijkzwaan.com/m/54f4656320086143/original/XX-Featured-News-Cabbage-crops.webp)
Новини06-03-2023
Каталог капустяних культур від Рійк Цваан
Компанія «Рійк Цваан Україна» презентує каталог капустяних культур.
![undefined](https://visuals.rijkzwaan.com/m/64eb246ebc97365f/original/XX-Featured-News-Lettuce-protection.webp)
База знань06-02-2023
Хвороби, шкідники та фізіологічні відхилення під час вирощування салатів
Задля підвищення врожайності та поліпшення якості салатної продукції важливе значення має захист посівів від шкідливих організмів. Щорічні фітосанітарні обстеження показують, що для культури салату найпоширенішими і найшкідливішими хворобами є: сіра, біла та прикоренева гнилі, бактеріози, пероноспороз, чорна ніжка; з вірусних — мозаїка, некротичний хлороз. У першій частині статті розповідаємо про деякі з них.