Sweet Palermo®

перець, солодший за інших і надзвичайно універсальний

Будь ласка, зв'яжіться з нашим офісом для отримання більш детальної інформації

Рійк Цваан Україна
Контакти


Sweet Palermo®

Споживачі шукають перець, що добре смакує, легко готується багатьма способами та має стабільну впізнавану якість. В Рійк Цваан ми розробили бренд Sweet Palermo® для лінійки гібридів нашого солодкого перцю з конусоподібними плодами (італійський тип). Всі гібриди в лінійці виділяються за своїм смаком, універсальністю та зручністю.


Унікальні характеристики

Солодкий Палермо – сорт солодкого гостроносого перцю. Його легко впізнати завдяки бренду і яскравому зовнішньому вигляду і викривленій формі. Перець сорту Солодкий Палермо вирізняється завдяки:


тонкій шкірці

  • меншій кількості насіння у плоді
  • тривалому терміну зберігання
  • насиченому солодкому смаку
  • придатності для вживання як у гарячих так і холодних стравах .


Наша пропозиція

Пропонуючи Солодкий Палермо, ми пропонуємо гарантовану якість. Щоб допомогти Вам отримати максимальну вигоду від цього продукту, ми надаємо послуги з технологічного та маркетингового супроводу:

співпраця в рамках спеціально організованих заходів для виробників Sweet Palermo
концепції рекламних матеріалів і пакування
веб-сайт для споживачів, який містить інформацію, щодо використання та готування Солодкого Палермо: www.sweetpalermo.com


Асортимент круглий рік

Солодкий Палермо стає доступним у все більшій кількості країн, тому його можна вирощувати цілорічно. Варіант жовтого кольору вже доступний, а продаж помаранчевого почнеться у найближчому майбутньому. Незалежно від кольору варіанта цього сорту компанія фокусується на тих самих трьох аспектах: смак – універсальність – зручність.


«Смак року 2021»

Солодкий перець Sweet Palermo® отримує оцінку «Смак року 2021»

Вже другий рік поспіль солодкий перець Sweet Palermo® отримує оцінку «Смак року».


Читать статью

Більше можливостей представити перець споживачам

Серж Айме Куакам працює кухарем протягом останніх 15 років. Він родом з Кот-д'Івуар. Свій досвід він отримав, працюючи у Лондоні. Зараз він відкрив ресторан в Альмерії, тому адаптує свої страви відповідно вподобанням іспанських відвідувачів. Його особисте прагнення - залучити людей споживати більше овочів і навчити насолоджуватися їх смаком.


Читати історію Серж