UA | Hero | VI24 | News | Ivan Terzi

Історія - 19-04-2021

Іван Терзі, Мрія з дитинства

Іван Терзі працює в "Рійк Цваан Україна" з 2016 року регіональним представником у Херсонській області, АР Крим та місті Севастополі. Наразі Іван відповідає за такі культури, як кабачок, редиска, диня та кавун.

Сільське господарство часто потребує творчого підходу

Кожна людина витрачає багато часу на роздуми, яку ж професію обрати та чим займатися у своєму житті. Мене ж з малку цікавило сільське господарство. Це й не дивно, тому що в степу Україні  це є найпопулярніший вид діяльності, від сусіда  який має невелику ділянку землі до великих господарств. Моє життя в аграрному середовищі, дружні дискусії з аграріями, можливість долучитися до такої цікавої професії остаточно визначили мій напрямок в житті - Агрономія. Навчаючись у школі, я зрозумів, що сільське господарство завжди було й буде багато варіативним, потребуватиме творчого і розважливого підходу, що земля та інтелектуальний потенціал наших людей - це головні ресурси, які допоможуть Україні зайняти гідне місце на світовій арені.

В Рійк Цваан я потрапив одразу після закінченні аграрного університету та мого стажування в іноземній компанії. У 2014 році я отримав нагоду проходити практику не тільки в Україні, а і в Туреччині. Це допомогло мені не тільки набути міжнародного досвіду, а і побачити, які цікаві та корисні технології можливо запропонувати для українського аграрного сектору.

Робота в Рійк Цваан це перш за все дружня атмосфера, командна робота, колеги, на яких можна розраховувати 24/7, обізнаність в тенденціях і інноваціях ринку овочівництва в світі, завдяки відрядженням за кордон та по Україні та нашій згуртованій родині Рійк Цваан.

Від насіння до кінцевої продукції, від фермера до споживача

Зараз в країні дуже тяжкий час і це прослідковується в усіх сферах діяльності. Сільське господарство не є винятком, особливо овочівництво. Фермер стикається із багатьма  проблемами на різних етапах вирощування. Розуміючи це, наша команда активно допомагає в процесі виробництва: від насіння до кінцевої продукції, від фермера до споживача. Ми переймаємо досвід наших європейських колег і застосовуємо у нас в країні, тим самим допомагаємо нашим фермерам поступово налаштовуватись під європейські стандарти щоб згодом вийти на європейський ринок.

На  сьогодні асортимент компанії Рійк Цваан покриває майже усі напрямки овочівництва. Наші сорти та гібриди не лише відповідають стандартам якості ринку і задовольняють вимоги найвибагливіших споживачів, а і відмінно районовані під наші українські умови вирощування.

 Отже, Рійк Цван - це згуртована команда висококваліфікованих спеціалістів, які є своєрідним містком між фермером і споживачем, що забезпечують високоякісним насінням, яке зумовить перспективи розвитку овочівництва в Україні.



Підпишіться тут!

Отримуйте статті про дослідження з порадами щодо управління, які допоможуть вам покращити виробництво