UA | Hero | VI24 | News | Serhii Petrovych Boyko Cucumbers

Історія - 19-04-2021

Вдосконалення виробництва і нові гібриди

Сергій Петрович Бойко - головний агроном тепличного комбінату Дніпровський. Трудову діяльність на тепличному комбінаті я почав одразу після закінчення інституту, у 2004 році, агрономом-стажером.

Сергій Петрович Бойко - головний агроном тепличного комбінату Дніпровський. Трудову діяльність на тепличному комбінаті я почав одразу після закінчення інституту, у 2004 році, агрономом-стажером.

Свій бренд – як гарантія якості нашої продукції для споживачів

Наш тепличний комбінат, починаючи з 2011 року, впровадив інтегровану систему захисту рослин. Цей захід дав можливість нашій продукції зайти у торговельні мережі нашої країни. Використання біометоду в нашому тепличному комбінаті по всій площі дало початок розвитку торгової марки «СМАК ЛІТА», аби зробити акцент на високій якості продукції, виготовленої на нашому комбінаті.

Не зупиняємось – нові проекти, гібриди, технології

Наш комбінат постійно шукає нові можливості для підвищення врожайності та покращення якості продукції. В цьому році ми прищепили 5 гектарів томатів на підщеп RZ F1 Емперадор. Звісно цей проект впровадили завдяки допомозі спеціалістів компанії Рійк Цваан. Великий внесок і просування щеплення на нашому комбінаті – це заслуга Андрія Галагурі. Щорічно на комбінаті проходять випробування сортів від 5 до 10 гібридів фірми Рійк Цваан. Щороку ми разом з партнерами, компанією Рійк Цваан, шукаємо нові більш цікаві гібриди для наших клієнтів.

Плани на майбутнє

Цього року разом зі спеціалістами компанії Рійк Цваан впроваджуємо проект світокультури огірка Мева RZ F1. Впровадження цього проекту в майбутньому допоможе цій продукції бути присутньою в магазинах цілий рік. Споживачам подобається ця культура, а нам, у свою чергу, як виробнику, подобається, що цей гібрид дає 99,9% першої категорії. Також на комбінаті ми вирощуємо такі гібриди селекції Рійк Цваан, як: Данді, Гравіна, Есміра.

Завдяки співробітництву тк Дніпровський зі спеціалістами компанії Рійк Цваан ми маємо можливість навчати молодих спеціалістів нашого комбінату та досягаємо з кожним роком кращих показників врожайності і якості нашої продукції.



Підпишіться тут!

Отримуйте статті про дослідження з порадами щодо управління, які допоможуть вам покращити виробництво