Палермо RZ F1

Перець | Солодкий | Італійський тип
Палермо RZ F1 Фото товара view-5 L
Палермо RZ F1 Фото товара front L
Палермо RZ F1 Фото товара view-2 L
Палермо RZ F1 Фото товара view-3 L
Палермо RZ F1 Фото товара view-4 L
Палермо RZ F1 Фото товара view-5 L
Палермо RZ F1 Фото товара front L
Палермо RZ F1 Фото товара front S
Палермо RZ F1 Фото товара view-2 S
Палермо RZ F1 Фото товара view-3 S
Палермо RZ F1 Фото товара view-4 S
Палермо RZ F1 Фото товара view-5 S
Logo Sweet Palermo®
• Італійський тип червоного солодкого перцю з довгими конусоподібними плодами для вирощування у плівкових та засклених теплицях
• Плід завдовжки 15–25 см (до 30 см), товщина біля основи — 5–6 см
• Гібрид високоврожайний завдяки активному зав'язуванню плодів навіть за дефіциту освітленості
• Плоди дуже смачні! За дегустаційною оцінкою має найкращі показники зі співвідношення солодкість/кислотність, а також з таких параметрів, як соковитість, післясмак, щільність шкірки.
Докладніше
Ваше повідомлення

Rijk Zwaan потребує ваших контактних даних, щоб інформувати вас про наші продукти та послуги. Ви можете відмовитися від цих повідомлень будь-коли. Для отримання додаткової інформації про скасування підписки, порядок використання конфіденційної інформації в нашій компанії, а також про те, яким чином ми захищаємо й поважаємо вашу конфіденційність, ознайомтеся з нашою Політиці конфіденційності.

Подробиці

Назва
Палермо RZ F1
Номер
35-501 RZ
Стадія збору врожаю
У технологічній стиглості
Тип
Dulce Italiano
Бренд
Sweet Palermo®
Стійкість HR
Tm:0-2
Колір
Червоний
Форма
Видовжено-конічна
Середня маса плоду (у грамах)
120-220
Ринок призначення
Свіжий ринок
Метод вирощування
Плівкові теплиці, High Tech
Опис
Італійський тип червоного солодкого перцю з довгими конусоподібними плодами для вирощування у плівкових та засклених теплицях. Плід зелений / червоний завдовжки 15–25 см (до 30 см), товщина біля основи — 5–6 см. Перші плоди довші, потім — коротші й вирівняні. Гібрид високоврожайний завдяки активному зав'язуванню плодів навіть за дефіциту освітленості. Плоди дуже смачні! За дегустаційною оцінкою має найкращі показники зі співвідношення солодкість/кислотність, а також з таких параметрів, як соковитість, післясмак, щільність шкірки.