Палермо RZ F1

Перець | Солодкий | Італійський тип
Палермо RZ F1 Фото товара view-5 L
Палермо RZ F1 Фото товара front L
Палермо RZ F1 Фото товара view-2 L
Палермо RZ F1 Фото товара view-3 L
Палермо RZ F1 Фото товара view-4 L
Палермо RZ F1 Фото товара view-5 L
Палермо RZ F1 Фото товара front L
Палермо RZ F1 Фото товара front S
Палермо RZ F1 Фото товара view-2 S
Палермо RZ F1 Фото товара view-3 S
Палермо RZ F1 Фото товара view-4 S
Палермо RZ F1 Фото товара view-5 S
Logo Sweet Palermo®
• Італійський тип червоного солодкого перцю з довгими конусоподібними плодами для вирощування у плівкових та засклених теплицях
• Плід завдовжки 15–25 см (до 30 см), товщина біля основи — 5–6 см
• Гібрид високоврожайний завдяки активному зав'язуванню плодів навіть за дефіциту освітленості
• Плоди дуже смачні! За дегустаційною оцінкою має найкращі показники зі співвідношення солодкість/кислотність, а також з таких параметрів, як соковитість, післясмак, щільність шкірки.
Докладніше

Експертні поради та пропозиції

Нажаль Ви не можете придбати цей сорт онлайн, тому що нам потрібна додаткова інформація від Вас. Будь ласка, заповніть цю форму, якщо Ви зацікавлені та ми зв'яжемося з Вами.
Зателефонуйте в наш офіс прямо зараз

Подробиці

Назва
Палермо RZ F1
Номер
35-501 RZ
Стадія збору врожаю
У технологічній стиглості
Тип
Dulce Italiano
Бренд
Sweet Palermo®
Стійкість HR
Tm:0-2
Колір
Червоний
Форма
Видовжено-конічна
Середня маса плоду (у грамах)
120-220
Ринок призначення
Свіжий ринок
Метод вирощування
Плівкові теплиці, High Tech
Опис
Італійський тип червоного солодкого перцю з довгими конусоподібними плодами для вирощування у плівкових та засклених теплицях. Плід зелений / червоний завдовжки 15–25 см (до 30 см), товщина біля основи — 5–6 см. Перші плоди довші, потім — коротші й вирівняні. Гібрид високоврожайний завдяки активному зав'язуванню плодів навіть за дефіциту освітленості. Плоди дуже смачні! За дегустаційною оцінкою має найкращі показники зі співвідношення солодкість/кислотність, а також з таких параметрів, як соковитість, післясмак, щільність шкірки.