Палермо RZ F1

Перець | Солодкий | Італійський тип
Палермо RZ F1 product photo view-5 L
Палермо RZ F1 product photo front L
Палермо RZ F1 product photo view-2 L
Палермо RZ F1 product photo view-3 L
Палермо RZ F1 product photo view-4 L
Палермо RZ F1 product photo view-5 L
Палермо RZ F1 product photo front L
Палермо RZ F1 product photo front S
Палермо RZ F1 product photo view-2 S
Палермо RZ F1 product photo view-3 S
Палермо RZ F1 product photo view-4 S
Палермо RZ F1 product photo view-5 S
Logo Sweet Palermo®

• Італійський тип червоного солодкого перцю з довгими конусоподібними плодами для вирощування у плівкових та засклених теплицях
• Плід завдовжки 15–25 см (до 30 см), товщина біля основи — 5–6 см
• Гібрид високоврожайний завдяки активному зав'язуванню плодів навіть за дефіциту освітленості
• Плоди дуже смачні! За дегустаційною оцінкою має найкращі показники зі співвідношення солодкість/кислотність, а також з таких параметрів, як соковитість, післясмак, щільність шкірки.

View Details

Expert advise & quotation

You cannot buy this variety directly online, because we need additional information from you. Please fill out this short form if you are interested and we will contact you.

Details

Назва
Палермо RZ F1
Номер
35-501 RZ
Стадія збору врожаю
У технологічній стиглості
Тип
Dulce Italiano
Бренд
Sweet Palermo®
Стійкість HR
Tm:0-2
Колір
Червоний
Форма
Видовжено-конічна
Середня маса плоду (у грамах)
120-220
Ринок призначення
Свіжий ринок
Метод вирощування
Плівкові теплиці, High Tech
Опис

Італійський тип червоного солодкого перцю з довгими конусоподібними плодами для вирощування у плівкових та засклених теплицях. Плід зелений / червоний завдовжки 15–25 см (до 30 см), товщина біля основи — 5–6 см. Перші плоди довші, потім — коротші й вирівняні. Гібрид високоврожайний завдяки активному зав'язуванню плодів навіть за дефіциту освітленості. Плоди дуже смачні! За дегустаційною оцінкою має найкращі показники зі співвідношення солодкість/кислотність, а також з таких параметрів, як соковитість, післясмак, щільність шкірки.